Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Дві закарпатки обікрали чоловіка

Вчора, близько 22 години, екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що на вулиці Городоцькій у Львові, три жінки викрали у заявника гроші та побігли геть.

Інспектори направилися на місце події та зустріли потерпілого. Той розказав патрульним, що в нього викрали 400 гривень та більше 1000 російських рублів.

Він описав жінок та показав напрямок, куди ті побігли. Інспектори передали орієнтування всім екіпажам та почали перевіряти прилеглі вулиці. Як повідомили в патрульній поліції Львівської області, через деякий час екіпаж побачив трьох жінок, які намагалися не попасти в поле зору правоохоронців, змінили напрямок руху та пришвидшили хід.

Читайте також:
Сьогодні зранку чоловік напав на жінку

Їх наздогнали та зупинили. Жінок встановили в базі даних та з’ясували, що одна з них є мешканкою Хмельницької області, а інші дві – мешканками Закарпатської області. Під час поверхневої перевірки в них виявили гроші, а саме 1030 російських рублів. Саме таку суму викрали у потерпілого.

Всіх учасників події доставили до Залізничного відділу поліції. Справу передали слідчим. Попередня кваліфікація – крадіжка.