Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Від закарпатця вкрали корову

Упродовж минулої доби правоохоронці краю розкрили кілька крадіжок приватного майна громадян. Серед викрадених і повернутих власникам речей – велосипеди, телевізор і корова.

Учора, 27 червня, з заявою в поліцію звернулася жителька Ужгорода, яка повідомила  про те, що вночі невідома особа викрала з її гаража велосипед вартістю  8500 гривень. Крадія оперативно затримали працівники патрульної поліції спільно зі слідчо-оперативною групою Ужгородського відділу поліції. Встановлено, що даний злочин скоїв 32-річний раніше судимий за крадіжки ужгородець. За фактом крадіжки поліція розпочала кримінальне провадження. Речовий доказ вилучено. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На аналогічній крадіжці велосипеда попався і 31-річний ужгородець, який теж раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Крадія викрили дільничні офіцери поліції Ужгорода. Речовий доказ вилучено, розпочато досудове розслідування.

У поліцію міста Хуст звернувся із заявою житель села Широке Хустського району. Під час перебування в одному з кафе міста Хуст невідома особа викрала від нього  гаманець з грошима в сумі 1700 гривень. У крадіжці грошей працівники кримінальної поліції обгрунтовано підозрюють 18-річного хустянина. 

У селі Великі Береги на Берегівщині від чоловіка викрали корову. Працівники кримінальної поліції Берегівського відділу встановили, що даний злочин скоїв 36-річний односелець потерпілого. Крадену корову поліція вилучила й повернула власнику. За даним фактом розпочато слідство. 

А 35-річного жителя села Бедевля Тячівського району, раніше судимого за крадіжки,  працівники кримінальної поліції Тячівського району затримали за підозрою у викраденні  плазмового телевізора з оселі жителя селища Тересва Тячівського району. За даним фактом триває розслідування, фігуранта справи правоохоронці перевіряють на можливу причетність до скоєння інших злочинів. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.