Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На одному з підприємств Мукачева напали на охоронця

До поліції Мукачівського відділу надійшло повідомлення про напад на 73-річного мешканця с. Страбичово. Невідомі побили заявника та відібрали належне йому майно. Під час з’ясування всіх обставин правоохоронці встановили, що того дня потерпілий знаходився на території підприємства по вул. Пряшівській у Мукачеві, де працює охоронцем.

Чоловік побачив, як троє хлопців намагалися викрасти з території майно, на що зробив їм зауваження. Побачивши його, молодики кинули ДСП-плиту та втекли. Коли чоловік пішов забрати їі, вони повернулися та побили його. Після чого заволоділи речами потерпілого: двома мобільними телефонами та велосипедом.

Правоохоронці оперативно розкрили цей злочин, встановили особи нападників і затримали їх. Ними виявилися троє неповнолітніх мукачівців віком 15, 16 та 17 років, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Розбійний напад на автозаправку, захоплення заручників та переговори зі злочинцями: поліцейські розповіли, що насправді відбувалося в Мукачеві

За даним фактом в поліції розпочато слідство. Усім фігурантам справи вже повідомили про підозру у кримінальному правопорушенні за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, поєднаний з проникненням. Щойно в місцевому суді відносно підозрюваних обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. 

За вказане кримінальне правопорушення законодавець передбачає покарання позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.