Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Збив двох жінок і немовля: нові подробиці нічної аварії

Як раніше інформувало інтернет-видання "PMG.ua", вчора, 8 серпня, близько 22:00, у місті Рахів по вулиці Богдана Хмельницького сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії потерпілими стали 2-тижневе немовля, 25-річна мати дитини та її 48-річна родичка.

За попередньою інформацією, тяжких травм ніхто не отримав. Наразі дитина проходить медичне обстеження. Як з’ясували правоохоронці, водій незареєстрованого мотоциклу «SABUR», рухаючись по вулиці Богдана Хмельницького, не впорався з керуванням, і наїхав на потерпілих.

Читайте також:
Мотоцикліст потрапив в ДТП навпроти ужгородського аеропорту

Водій залишив свій транспортний засіб поблизу місця події і втік. Поліція розшукує власника незареєстрованого мотоцикла, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Працівники поліції звертаються з проханням до всіх, кому відома будь-яка інформація про дану подію, повідомити про це на лінію «102» або звернутися в будь-який відділ поліції.