Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

23-річний чоловік убив батька

Вчора, 30 серпня, на лінію «102» звернувся 23-річний житель села Ділове Рахівського району. Заявник повідомив, що у будинку за місцем проживання виявив свого батька без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Після проведення судово-медичної експертизи з’ясувалося, що причиною смерті стали тяжкі травми. 

У результаті проведених слідчих та оперативно-розшукових дій слідчо-оперативної групи, працівників сектору кримінальної поліції, дільничних офіцерів та групи реагування патрульної поліції, особу підозрюваного встановили. Ним виявився син потерпілого.

Читайте також:
Поліція затримала ймовірних вбивць таксиста

Чоловік розповів, що перед тим, як знайшов тіло свого 46-річного батька, у них був конфлікт. Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, під час сварки син наніс кілька ударів батьку та пішов із дому.

За фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження та повідомили  23-річному жителю села Ділове про підозру у правопорушенні за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.