Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На хабарі затримано закарпатського поліцейського

Фото: Володимир Феськов
Фото: Володимир Феськов

Працівники Управління внутрішньої безпеки поліції Закарпаття під процесуальним керівництвом прокуратури затримали дільничного Ужгородського відділу поліції в порядку ст. 208 КПК України з підозрою в отриманні неправомірної вигоди.

Вчора, 26 вересня, в 20.00 год в рамках кримінального провадження, передбаченого ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 368 ККУ, на перехресті вулиць Собранецької та Митної в Ужгороді поліція Закарпаття затримала дільничного офіцера Ужгородського відділу. У чоловіка правоохоронці вилучили 14 тисяч гривень. Встановлено, що кошти дільничний отримав від ужгородки за непритягнення до відповідальності її чоловіка. Співробітники Управління внутрішньої безпеки поліції Закарпаття затримали дільничного Ужгородського відділу поліції в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Керівництво ГУНП в Закарпатській області наголошує, що робота з виявлення та документування будь-якої протиправної діяльності їх працівників ведеться постійно, всі факти, які матимуть місце, обов’язково будуть виявлені і реакція буде відповідною до чинного законодавства, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, викрито керівника одного з структурних підрозділів управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Закарпатській області при отриманні 750 дол США неправомірної вигоди.

Найважливіші новини Закарпаття у вашому Viber.