Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Безхатько вбив молоду закарпатку

Підозрюваного у вбивстві закарпатки затримали. Сьогодні вбивці оголосять підозру. Злочин трапився 31 жовтня в на Івано-Франківщині. Там у закинутому приміщенні біля залізо-дорожнього вокзалу виявили тіло жінки з насильницькими ознаками на тілі.

Тоді поліцейські просили допомогу, аби встановити особу вбитої. Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", за декілька днів з’ясували, що загибла – уродженка міста Виноградів Ганна Клєшчьова 1987 року народження.

За декілька годин після встановлення особи вбитої затримали підозрюваного. Ним виявився 54-річний уродженець Снятинського району, який судимий за злочини, пов’язані з нанесенням умисних тілесних ушкоджень.

Чоловік веде антисоціальний спосіб життя та тривалий час проживав у закинутих приміщеннях села Гвіздець, Коломийського району, де і виявили тіло. "Вбита також вела антисоціальний спосіб життя", – запевнили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Читайте також:
Відвіз дівчину додому, подзвонив їй і помер: нові подробиці кривавого вбивства

Слідчими встановлено, що чоловік на одному із місцевих вокзалів познайомився з потерпілою. Опісля між ними зав’язався діалог і зловмисник запросив жінку до місця, де тимчасово перебував.

Уже на місці двоє взялися за спиртні напої. Згодом між ними виник конфлікт. Чоловік накинувся на мешканку Закарпаття і наносив удари в область голови. Коли жінка втратила свідомість, він відтягнув її та залишив тіло біля залізничного вокзалу.

Наразі чоловіка затримано. Вирішується питання про оголошення підозри за ч. 1 ст. 115 (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років) ККУ та обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, закарпатця жорстоко вбили. Тіло чоловіка знайшли біля його машини.