Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Масова бійка на Тячівщині: продовження історії

Під час хуліганських дій у селищі Усть-Чорна Тячівського району двоє учасників бійки нанесли місцевому мешканцю тілесні ушкодження, які кваліфіковано як тяжкі. Причетних встановлено. Слідчі їм повідомили про підозру у вчинені двох правопорушень.

Нагадаємо, в ніч із 30 квітня на 1 травня цього року на території сіл Руська Мокра та Усть-Чорна, що на Тячівщині, між місцевими мешканцями виник конфлікт. Під час бійки, неподалік місцевого кафе на вулиці Верховинській у селищі Усть-Чорна, підозрювані нанесли потерпілим ряд тілесних  ушкоджень.

Читайте також:
Через конфлікт на дискотеці сталася масова бійка

Внаслідок бійки постраждало близько 6 осіб. Одного з них, 43-річного місцевого мешканця,  було госпіталізовано до районної лікарні з тяжкими травмами. Усіх учасників конфлікту поліція встановила. Двом чоловікам, 25 та 26-річним мешканцям селищ Дубове та Усть-Чорна, які причетні до побиття чоловіка, уже повідомлено про підозру.

"Їм інкримінують ч.2 ст.296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) та ч.1 ст.121 (Умисне тяжке  тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України", – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Щодо інших учасників конфлікту – у поліції встановлюють усі обставини події та вирішують питання про правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, чоловіки, які постраждали під час цієї бійки, розповіли про те, що сталося.