Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Організатору переправи нелегалів через кордон повідомили про підозру

Повідомлено про підозру громадянину Республіки Бангладеш у організації незаконного переправлення нелегальних мігрантів через державний кордон України за ч.2 ст.332 КК України. Нелегальних мігрантів затримали вчора, 29 травня, в с. Сімер, Перечинського району.

Як наразі встановлено, у рамках спецоперації "Мігрант" правоохоронці зупинили 2 автомобілі, у яких знаходились 8 нелегальних мігрантів. Автівками керували двоє чоловіків, один – уродженець Києва, інший – Черкащини.

Крім того, цього ж дня у рамках даного кримінального провадження закарпатськими правоохоронцями проведено шість санкціонованих обшуків у м. Києві, в ході яких  затримано 37-річного громадянина республіки Бангладеш, який проживає у столиці. В ході обшуків виявлено та вилучено 2700 дол США, різні чорнові записи, патрони до зброї різних калібрів та інші речі, що свідчать про його причетність до даного злочину.

Читайте також:
На Закарпатті провели спецоперацію. Затримали десяток чоловіків

Затримання проводили працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Закарпаття та Нацполіції України, спецпідрозділ «КОРД» та слідчі Перечинського ВП, працівники Чопського прикордонного загону.  Перечинський відділ Ужгородської місцевої прокуратури забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.

У прес-службі прокуратури Закарпатської області зазначили, що подальше досудове розслідування триває. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.