Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хлопчик відпочивав із тіткою: подробиці трагедії, яка сталася в Ужгороді

Вчора, 25 червня, в "Акваріопарку" в Ужгороді сталася жахлива трагедія. У басейні втопився хлопчик 2012 року народження.

Як розповіла журналісту інтернет-видання "PMG.ua" речниця відділу комунікації ГУНП в Закарпатській області Лідія Подолей, загиблим виявився мешканець села Довге Іршавського району. Дитина відпочивала в аквапарку разом зі своєю 37-річною тіткою, мешканкою Ужгорода.

Читайте також:
Вчительці, яка недогледіла 12-річного школяра, що потонув у Лумшорах, загрожує 5 років тюрми

Повідомлення про трагедію поліцейські отримали від лікаря швидкої медичної допомоги. Факт смерті, близько 21:30 констатували лікарі реанімаційного відділення міської дитячої лікарні, до яких хлопчика доставила швидка. 

Відомості за даним фактом слідчі внесли до ЄРДР за ст. 115 Кримінального кодексу України (з відміткою "Нещасний випадок"). У ході розслідування правоохоронці детально обстежать територію закладу та встановлять остаточні причини інциденту.

Нагадаємо, що власник "Акваріопарку" Сергій Ратушняк запевняє, що хлопчик був із батьками і втопився через неуважність дорослих, які відпочивали разом із ним. Тим часом ужгородці зазначають, що на території авквапарку нема жодного рятувальника.