Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

5 жінок-ромок оточили молоду дівчину і пограбували

П’ятеро жінок у підземному переході витягнули із сумки перехожої гаманець. Незаконні дії фігуранток помітили поліцейські, які зупинили зловмисниць і повернули викрадену річ законній власниці.

18-річна дівчина піднімалася сходами у підземному переході. Подія трапилася у Голосіївському районі столиці. Поруч із киянкою йшли невідомі жінки-ромки, котрі непомітно оточили потерпілу. Спритниці швидко відкрили сумку жертви та витягнули звідти гаманець, в якому були гроші, документи та банківські картки.

Однак дії правопорушниць не залишилися непоміченими: співробітники поліції зупинили жінок. Під час поверхневого огляду у них виявили викрадений гаманець, який поліцейські вилучили та повернули потерпілій.

Читайте також:
Як живуть роми в Мукачеві: шокуючі фото

Спершу зловмисниці назвалися вигаданими іменами, однак правоохоронці швидко встановили їхні анкетні дані. Відомо, що вік спритниць – від 17-ти до 42-х років, вони приїхали до столиці із Закарпаття. Двоє із них уже були раніше судимі за скоєння крадіжок.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.  Фігуранткам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, компанія ромів напала на жінку в Ужгороді.