Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стрілянина на Мукачівщині: очевидці розповіли жахливі подробиці, – ЗМІ

Учора, 5 грудня, близько 20:00 поблизу села Верхній Коропець Мукачівського району, де підходить до завершення ремонт автодороги М09 Мукачево-Рогатин, сталася конфліктна ситуація із застосуванням вогнепальої зброї. Люди, які стали очевидцями події, розповіли подробиці шокуючого інциденту.

Як пишуть ЗМІ, конфлікт почався з того, що з боку Мукачева до автомобільної черги, яка чекала вказівки регулювальника, під’їхало авто марки AUDI і, не бажаючи затримуватися у заторі, вилетіло на зустрічну смугу з метою об’їхати всі авто у черзі. У кінці потоку регулювальник зупинив автомобіль, аби не допустити його виїзд на зустрічну смугу і, відповідно, уникнути зіткнення з іншим авто.

У відповідь на такі дії з AUDI вистрибнув бородатий чоловік спортивної тілобудови з битою і почав щодуху гамселити регулювальника. Відвівши душу на працівникові дорожньої служби, молодик застрибнув у авто і поїхав далі.

Читайте також:
У селі біля Мукачева сталась стрілянина: подробиці від поліції

Однак, на цьому інцидент не вичерпався. Через деякий час (близько 30-40 хвилин), коли працівники дорожньої служби вже склали інструмент і вимкнули техніку, збираючись вечеряти у вагончику, до них під’їхало три автомобілі, серед яких була та ж AUDI, біле BMW та ще одна AUDI). З автомобілів вийшли молодики у балаклавах і почали бити всіх дорожників залізними трубами.

Після цього вони взялися обстрілювати робітників, які стали ховатися, із пістолетів з резиновими кулями. Однак, побачивши, що люди у зимовій одежі і кулі їх не беруть, витягли з автомобіля вінчестер і стали відстрілювати людей з нього вже справжніми кулями. На щастя, дорожники поховалися за технікою і ніхто з них від куль не загинув. Загалом нарахували близько 10 пострілів із вінчестера.

Читайте також:
Посеред Мукачева група молодиків влаштувала жорстоке побоїще

Хтозна чим би цей напад закінчився, якби люди, які проїжджали повз, не викликали поліцію. Почувши звук сирени поліцейських авто, бандити сіли у два свої автомобілі і поїхали у бік Мукачева, залишивши одне авто на місці стрілянини. Очевидці припускають, що нападниками могли бути жителями села Станово Мукачівського району.