Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зловмисники вдарили сокирою охоронця складу

За погодження процесуального прокурора Ужгородської місцевої прокуратури слідчими поліції повідомлено про підозру двом мешканцям села Холмок, Ужгородського району у вчиненні розбійного нападу за попередньою змовою групою осіб та поєднаному з проникненням до приміщення (ч.2 ст.187 КК України). Про це інформують у прокуратурі Закарпаття. Наразі встановлено, що підозрювані проникли до складського приміщення та напали на охоронця. У ході нападу, чоловіки привласнили мобільний телефон потерпілого та деяке телевізійне обладнання.

Читайте також:
В Україні розпочав роботу Офіс генпрокурора: що зміниться

На відмову охоронця передати ключі від інших приміщень, вони нанесли йому один удар, ймовірно, сокирою. Наразі чоловік перебуває під наглядом медиків. Нападники затримані у порядку ст. 208 КПК України. Прокуратура клопотатиме про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває подальше слідство, яке здійснюють слідчі Ужгородського РВП ГУНП в Закарпатській області. Ужгородська місцева прокуратура забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.

Нагадаємо, що на Великоберезнянщині прокуратура затвердила обвинувальний акт стосовно сина у катуванні 72-річної матері.