Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині припинили роботу 2 нелегальних АЗС

Прокурорами прокуратури області та Тячівської місцевої прокуратури спільно із слідчими СВ УСБУ в Закарпатській області припинено роботу авто-газозаправної станції, яка нелегально функціонувала у селищі Тересва.

У ході слідчих дій, правоохоронцями задокументовано факт незаконної продажі пального на вказаній АЗС без дозвільних документів. Резервуар із дизельним пальним демонтовано, інший, з газовою сумішшю – опечатано. Загалом, вилучено 2 тонни пального та інше обладнання.

Читайте також:
На Тячівщині демонтували три нелегальні автозаправки

Слідчі дії проведено у рамках досудового розслідування, яке здійснюють слідчі УСБУ в Закарпатській області. Роботу іншої АЗС, яка функціонувала у Тересві в обхід податкового законодавства припинено учасниками міжвідомчої групи з  питань протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території області. Наразі  її опечатано. Вилучено 6 тон палива, резервуар та паливну колонку.

Співробітниками ДФС у Закарпатській області  складено на власника АЗС адмінпротокол за ст.164 КУпАП (проведення господарської діяльності без реєстрації суб’єкта господарювання чи без отримання дозвільного документа та без ліцензії на роздрібну торгівлю).