Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Троє юних любителів стрільби вкрали пневматичний револьвер (ФОТО)

Троє неповнолітніх мукачівців вирішили розважитись у тирі, який розташований у самому центрі м.Мукачева. Проте коли почули, що ці «забавки» не безкоштовні, то викрали пневматичний револьвер вартістю...

Троє неповнолітніх мукачівців вирішили розважитись у тирі, який розташований у самому центрі м.Мукачева. Проте коли почули, що ці «забавки» не безкоштовні, то викрали пневматичний револьвер вартістю близько 1500 тис. гривень.

Із заявою про крадіжку пневматичного револьверу зі стрілецького тиру «Тир-М» звернувся підприємець. На час крадіжки, коли до приміщення тиру зайшло троє юнаків, знаходилась жінка-консультант, зазначила речниця Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко.

Ввечері студенти одного з мукачівських училищ зайшли до приміщення тиру постріляти. Дізнавшись, що послуга платна, розсудили, що пневматичну зброю краще викрасти. Тоді кмітливці зімітували вимкнення електроенергії. А коли світло нібито з`явилось, хлопці сміючись вийшли з приміщення.

Тільки за кілька хвилин, коли юнаки пішли, жінка виявила відсутність зброї і одразу викликала правоохоронців.

За кілька днів, перевіривши інформацію, передивившись камери відеоспостреження у центральній частині міста, оперативники карного розшуку Ярослав Мартин та Артур Ганькович вийшли на слід юних зловмисників. Троє юнців, які проживають у мікрорайоні міста «Підгоряни» і навчаються у одному навчальному закладі, наперед домовившись, вирішили викрасти пневматичний револьвер. Після крадіжки хлопці сховали зброю на даху новобудови у мікрорайоні, де проживають, до тих пір доки на них не вийшли працівники міліції.

За даним фактом слідчий міського відділу відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.