Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець скоїв злочин у Львові

5 листопада, близько п’ятої години ранку, під час несення служби на вулиці Городоцькій у Львові правоохоронці помітили перехожого, котрий поводився підозріло та намагався уникнути зустрічі з поліцейськими. Вони зупинили чоловіка та встановили його особу – ним виявився 35-річний мешканець Закарпаття.

Під час бесіди правоохоронці з’ясували, що чоловік причетний до крадіжки майна з автомобіля, який власник залишив біля будинку на вулиці Каховській, що сталась кілька хвилин тому. 

На місці події працювали оперативники карного розшуку поліції Львівщини та слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції. Поліцейські вилучили у зловмисника речові докази (викрадене з автомобіля майно). Також встановлено, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Читайте також:
Із автомобіля закарпатця викрали понад 270 тисяч

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської міської прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці перевіряють причетність затриманого до вчинення ще чотирьох подібних злочинів.