Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У селі на Мукачівщині вбили жінку. Підозрювану взяли під варту

Слідчі Мукачівського районного відділення поліції проводять досудове розслідування за фактом спричинення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть 78-річної жінки. Йдеться про інцидент, який трапився 18 грудня у селі Кузьмино Мукачівського району. 

Повідомлення до поліції про виявлення мертвою пенсіонерку надійшло наступного дня від її онука. Причетну до злочину поліцейські затримали того ж дня. Як з’ясувалося, смертельні ушкодження потерпілій спричинила 48-річна односельчанка.

Між нею та потерпілою виник раптовий конфлікт, в результаті якого фігурантка умисно нанесла літній жінці удари руками та ногами, після чого викрала мобільний телефон господарки та втекла.

Читайте також:
Криваве вбивство хлопця в Мукачеві: продовження історії

Тоді поліцейські помістили зловмисницю до ізолятора тимчасового тримання та кваліфікували її дії за ч.2 ст.121 ( умисне тяжке  тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої) та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

За фактом вказаних злочинів слідчі вже повідомили їй  про підозру. Також слідчі звернулися до суду з клопотанням про обрання щодо фігурантки запобіжного заходу. 22 грудня Мукачівський міськрайонний  суд розглянув клопотання слідчого та взяв під варту зловмисницю строком на 60 діб. У справі надалі триває слідство. За скоєне підозрюваній загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Ракошині вбили жінку.