Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мешканцю Чинадієва не дали "покататись" на чужій іномарці

Житель селища Чинадієво приїхав у Мукачево зі своїм знайомим на його автомобілі марки "Renault". Дочекавшись, коли власник автівки пішов у справах, недобрий пасажир всівся за кермо і рушив з місця....

Житель селища Чинадієво приїхав у Мукачево зі своїм знайомим на його автомобілі марки "Renault". Дочекавшись, коли власник автівки пішов у справах, недобрий пасажир всівся за кермо і рушив з місця. Проте далеко не заїхав.

Неподалік стояв інспектор ДАІ. Міліціонер помітив, як по території лікарні на швидкості рухається автомобіль, й вирішив зупинити його для перевірки, - каже Євгенія Красилинець, речниця Мукачівського МВ УМВС.

Зухвалий водій відмовився показувати будь-які документи правоохоронцеві, натомість різко рвонув з місця, а за кілька метрів припаркувався, намагаючись втекти з місця злочину. Інспектор наздогнав його, але правопорушник штовхнув його й втік.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Невдовзі працівники карного розшуку встановили особу зловмисника й затримали його. Ним виявився 24-річний житель смт.Чинадієво. Свою поведінку викрадач авто пояснює звичайним бажанням покататися. До слова, раніше він уже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення.

- Викрадача іномарки поміщено в ізолятор тимчасового тримання, - коментує начальник Мукачівського міськвідділу міліції Віталій Шимоняк. - За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчий відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Інше кримінальне провадження розпочато за ч.2 ст.342 Кримінального Кодексу України (опір працівнику правоохоронного органу). Триває досудове розслідування.