Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі дівчина скоїла аварію. Постраждав чоловік

Вчора, 28 грудня, о 22-ій годині, до поліції надійшло повідомлення про ДТП по вулиці Шевченка в селі Чорнотисів Виноградівського району. Працівники слідчо-оперативної групи місцевого відділку поліції встановили попередні обставини аварії.

Відомо, що 27-річна водійка автомобіля «Opel», місцева мешканка, здійснила наїзд на велосипедиста-пенсіонера. Зі слів дівчини, велосипедист стояв на проїжджій частині дороги. 

Внаслідок автопригоди 64-річний чоловік, мешканець села Холмовець, отримав важкі травми. Його доставили в травматологічне відділення лікарні. Попередньо медики діагностували у пенсіонера перелом кісток черепа. 

Читайте також:
Трагедія на Різдво: загинули два хлопці

Водійку транспортного засобу освідчили – за кермом дівчина перебувала твереза. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик відділку поліції. За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

У справі призначено ряд експертиз, у ході яких правоохоронці встановлять усі обставини та причини автопригоди. Триває слідство.