Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Закарпатець запросив жінку знайомитись із батьками. Але все закінчилось кривавим вбивством

Закарпатець запросив жінку знайомитись із батьками. Але все закінчилось кривавим вбивством

30-річний мешканець Буштина, що на Тячівщині, шокував усю область своєю жорстокістю. Напередодні Різдва він забив до смерті двох дітей – 2-річного хлопчика і 9-річну дівчинку. Крім того, ледь не вбив їх матір.

Під час сварки 30-річний зловмисник заподіяв жінці та дітям тілесні ушкодження. Від отриманих травм діточки померли на місці події. З тяжкими тілесними ушкодженнями до лікарні доставлена і сама 35-річна матір дітей.

Працівники поліції затримали 30-річного зловмисника. Наразі Василь перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі поліції вже повідомили йому про підозру в умисному вбивстві двох дітей, яке вчинене з особливою жорстокістю, та в замаху на умисне вбивство своєї співмешканки.

Медики ж кажуть, що наразі стан потерпілої нормалізувався. Лікарі також спростовують фейки про вагітність потерпілої. Про жінку відомо, що вона мешкала у місті Кам’янець-Подільський. Поруч із нею зараз у лікарні  колишній чоловік – Валентин, батько загиблого дворічного хлопчика. А також у медзакладі чоловік сестри постраждалої жінки – Євгеній.

Читайте також:
На Закарпатті чоловік в різдвяну ніч вбив двох дітей і покалічив їхню маму

Рідні погодилися поспілкуватись із журналістами, однак без камери. Вони розповіли, що потерпіла познайомилася зі співмешканцем на ім’я Василь навесні минулого року у Кам’янці-Подільському, де останній працював на будівництві. Кажуть: спілкувалися, він поводився адекватно, не викликав жодних підозр.

Перед Новим Роком поїхав у Чехію на заробітки. Повернувшись, запросив жінку до Буштина – знайомитись із батьками. Вона погодилася і 28 грудня приїхала до Буштина, розповідала рідним по телефону, що готуються до Нового року. Чоловік сестри каже: спілкувалися з родичкою по телефону 5 січня, вона вітала його з днем народження, і ніщо не віщувало біди.

Пізніше дізнались, що Василь посварився з батьками, а тому гостя з дітьми була змушена переселитися до готелю, де і сталася трагедія. Про смерть дітей жінка досі не знає. Колишній чоловік, який зараз поруч із нею, каже, що з дружиною розійшлися близько року тому, але у важкий момент вирішив не залишати матір свого сина наодинці. Більше – у сюжеті "М-студіо".