Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині скоєно два майнові злочини

Оперативники поліції Берегівщини менш ніж за годину розшукали двох чоловіків, один із яких викрав бензопилу в жителя села Берегуйфалу, а інший обікрав чоловіка в сусідньому селі Нижні Ремети. За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження.

9 лютого оператори лінії «102» отримали повідомлення про крадіжку в селі Нижні Ремети, що на Берегівщині. Місцевий фермер розповів, що з території його господарства хтось викрав металеві труби. Оперативники та слідчі Берегівського відділу поліції спрацювали миттєво та вже менше ніж за годину розкрили злочин. Поліцейські встановили, що до крадіжки причетний 26-річний раніше судимий односелець потерпілого.

Читайте також:
Хлопець напав на перехожого, побив його та відібрав телефон і гроші

Речові докази в чоловіка вилучили та буде повернуто власнику, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Щодо іншого випадку – злочин трапився в сусідньому селі Берегуйфалу. Після повідомлення місцевого мешканця про те, що з його автомобіля викрали бензопилу, для того, щоб розшукати зловмисника, поліцейським знадобилося менше години.

17-річного хлопця, неодноразово судимого раніше, доставили до відділку поліції. Бензопилу, викрадену фігурантом у свого односельця, вилучили і також повернуть власнику.

Наразі за фактами  вказаних правопорушень відкрито кримінальні провадження та триває досудове розслідування.