Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Лісничий вимагав 2000 доларів хабаря або євробляху

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури лісничому державного підприємства "Великобичківське ЛМГ" повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, працівник лісоохорони, використовуючи своє службове становище, організував протиправну поставку необлікованої деревини закарпатцеві. Слідством упродовж січня-квітня цього року задокументовано кілька таких фактів. За відпуск лісопродукції підозрюваний вимагав 2000 доларів США або автомобіль на іноземній реєстрації такої вартості.

Читайте також:
Закарпатський посадовець вимагав від керівника іноземної компанії хабар

Наприкінці січня правоохоронці задокументували факт передачі особі частини коштів – 12 тис. грн. Вчора, після одержання 20 тисяч гривень, службовця викрили та затримали в порядку ст. 208 КПК України співробітники ТУ ДБР, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу оперативників Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області.

"Прокурором погоджене клопотання про обрання особі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади. Триває слідство", – підсумували у пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури.