Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мережа торговельних центрів МЕТRО оприлюднила звернення

Мережа торговельних центрів МЕТRО запрошує до співпраці за спрощеною процедурою. Компанія оприлюднила звернення до всіх виробництв і постачальників товарів, які хочуть реалізовувати свою продукцію в мережі ТЦ METRO.

Йдеться про виробництва та постачальників великих і малих, локальних і регіональних товарів. В першу чергу потрібні такі товари: масло, маргарин, дріжджі, згущене молоко, вся дитяча молочна продукція до 3-х років, заморожена соціальна риба: хек, скумбрія, охолоджена скумбрія, оселедець, кілька, рибні пресерви, солона, копчена риба, заморожені овочі та фрукти/ягоди, свіжий хліб, торти, печиво, вафлі, чай, борошно, тісто, соняшникова олія, макаронні вироби, цукор, крупи, сіль, консерви м’ясні та рибні, соки, кава та чай.

Читайте також:
Мережа супермаркетів Сільпо звернулась до покупців

Наразі ТЦ METRO працюють на всій території України, за винятком Маріуполя, Харкова, Чернігова та Миколаєва. В компанії додали, що графік працюючих торговельних центрів оновлюється на їхньому офіційному сайті щоденно.

Водночас зазначимо, що німецький ритейлер METRO не планує припиняти роботу в Росії. Тому в компанії METRO Україна нагадали, що вони неодноразово заявляли про свою категоричну незгоду з рішенням материнської компанії, МЕТРО AG, яка вирішила не закривати свій бізнес в Росії після нападу на Україну.