Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Потрібно встигнути до 1 грудня: українцям озвучили важливе повідомлення

Громадяни України мають час до 1 грудня, щоб подати заявку на отримання допомоги. Мова про внутрішньо переміщених осіб, які подавали заяву засобами порталу "Дія" до 30 квітня 2022 року, але допомогу з якихось причин не отримали.

"Мінцифри сформовано переліки таких внутрішньо переміщених осіб та за наявності у цих переліках всієї необхідної інформації для призначення і виплати допомоги внутрішньо переміщеній особі орган соціального захисту населення забезпечує призначення такої допомоги за відповідний період без особистого звернення особи", – йдеться в повідомленні Міністерства соціальної політики України.

Читайте також:
У грудні українцям виплатять 1200 гривень допомоги: хто отримає

"У разі відсутності у переліках необхідної інформації або некоректності її викладення орган соціального захисту населення за наявності засобів зв’язку інформує внутрішньо переміщену особу про надання такою особою необхідної інформації для призначення допомоги за відповідні періоди, а у разі невключення інформації про особу до переліку така особа додатково подає інформацію, збережену на носіях, що підтверджує факт подання заяви засобами порталу "Дія", – роз’яснює Мінсоцполітики.