Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За газ потрібно платити по-новому: Нафтогаз розповів для кого ввели зміни

Газопостачальна компанія Нафтогаз України повідомила про деякі зміни в оплаті за газ. Це поки не стосується всіх українців, а лише споживачів у трьох областях України.

Для початку нагадаємо, що сьогодні крайній день, коли потрібно передати показники лічильника за газ. Далі буде сформовано коректну платіжку, яку можна буде переглянути за допомогою онлайн-сервісів, або ж дочекатись паперового варіанту квитанції. Її Укрпошта доставить після 20 числа.

Читайте також:
За розподіл газу потрібно платити по-новому: як тепер це зробити

Наразі відомо, що  споживачі у Харківській, Дніпропетровській та Кіровоградській областях здійснюватимуть оплату за спожите блакитне паливо за допомогою сервісів Нафтогазу. Адже 6 компаній, які працюють у зазначених областях, перейшли на сервіси ГК Нафтогаз України.

Принагідно зазначимо, що кілька днів тому також стало відомо, що послуги розподілу природного газу в м. Дніпро та Дніпровському районі надаватиме національний оператор – ТОВ "Газорозподільні мережі України". У пресслужбі компанії зазначили, що жодних змін щодо тарифів чи обслуговування клієнтів не буде. Але з 1 червня оплату послуг потрібно здійснювати за новими реквізитами, які будуть вказані у платіжках.

Враховуючи вищезазначене, розрахунок за газ для споживачів у трьох областях буде здійснюватись за новими реквізитами. І на це варто звернути увагу, щоб не винило помилок.

Ну і торкнуться зміни тих українців, які є клієнтами АТ "Херсонгаз". Для них з’явилась можливість передавати показники лічильника до компанії Нафтогаз України.