Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті безкоштовно встановлено 610 газових лічильників

За два місяці з початку акції з безкоштовного встановлення лічильників природного газу, проголошеної під час брифінгу в облдержадміністрації, "Закарпатгаз" встановив майже 150 приладів обліку.  Згідно з графіком, розробленим сервісним центром з газифікації товариства, обсяги запланованих робіт наразі виконано на 25%.

Щоб активізувати споживачів блакитного палива, на виконання ст. 2 Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу", "Закарпатгаз" розіслав абонентам листа з повідомленням про безкоштовне встановлення лічильників протягом визначеного терміну з пропозицією звернутися до сервісного центру з газифікації з метою узгодження зручного часу для встановлення облікового приладу та з попередженням про припинення газопостачання з 1 січня 2016 року, якщо ця вимога не буде виконана, відповідно до ст. 5 вже згаданого Закону, без додаткового попередження, - інформує ПАТ "Закарпатгаз".

"Реакція споживачів на лист – позитивна: люди почали телефонувати, цікавитись, коригувати дату і час надання послуги, - констатує заступник голови правління ПАТ "Закарпатгаз" з комерційної діяльності та обслуговування клієнтів Євген Полуницький, - сподіваємось, зрозуміли, що зволікання з вирішенням "лічильникової" проблеми може призвести до перспективи не тільки втратити шанс отримати лічильник безкоштовно, а й залишитися без газу взагалі. Наразі ми відстаємо від затвердженого графіка через те, що за адресами, де роботи вже повинні бути виконані, абоненти - з огляду на сезон відпусток - перебувають у від’їздах. Тож сьогодні, до прикладу, працюючи на вулиці Заньковецької та Київській Набережній в Ужгороді, як це й передбачено графіком, ми систематично повертаємось до вулиць, які вже пройшли, але не обслужили тих, хто був відсутній. На майбутнє товариство ламає цю згубну практику: проігнорував клієнт графік, значить втратив можливість отримати лічильник безкоштовно. ПАТ "Закарпатгаз" закликає споживачів консолідуватись з підприємством у виконанні поставленого завдання, адже аврал перед початком опалювального сезону не потрібен ні одній, ні іншій стороні".