Із початку листопада у Закарпатській області зросли ціни на м’ясо, птицю та ряд інших продуктів
За даними моніторингу виросли у ціні яловичина, свинина та м’ясо птиці. Найбільше піднялася у ціні яловичина.
Наразі за кілограм цього м’яса просять в середньому 80 гривень 42 копійки, тоді як станом на кінець жовтня її середня вартість становила 77 гривень 93 копійки, – повідомили видання "PMG.ua" у Державній службі статистики України.
Вартість свинини, згідно статистичних даних, становить 79,01 гривень. Це майже на 2 гривні більше, аніж у жовтні. Птиця (тушки курячі) із середньої вартості 37 гривень 46 копійок зросла до 39 гривень 11 копійок.
Також підвищилась вартість гречки, рису, кисломолочної продукції та ковбасних виробів.