Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті знімають популярну туристичну програму

До НПП "Синевир" завітав зі своєю знімальною групою Дмитро Комаров для зйомки телепрограми "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим". Це телепроєкт, який відриває Україну по-новому.

"Реабілітаційний центр бурих ведмедів – є дуже популярним і цікавим місцем серед туристів, його із задоволенням відвідують як дорослі так і діти. Саме тому, не випадково, ним зацікавився і сам телеведучий Дмитро Комаров. Разом зі своєю знімальною групою він зняв чимало цікавих сюжетів РЦБВ та життя ведмедів", – зазначає національний природний парк "Синевир".

Читайте також:
У цього місця особливі душа, характер та аромат: відомий телеведучий побував у Карпатах

Наразі реабілітаційний центр є домівкою для 32 клишоногих, в кожного з них є ім‵я і своя нелегка доля. Досі їх утримували в жахливих умовах, нерідко знущалися, деяких погано годували.

Після успішної реабілітації ведмеді живуть у просторому вольєрі площею 12 га, де для них створені напіввільні умови. На спеціально обладнаному ігровому майданчику і басейні ведмеді мають змогу гратися і купатися у воді з гірського потоку. Щодня їх годують овочами, фруктами, рибою, преміксами, гілками малини, трав‵янистими рослинами. На відміну від важкого минулого, яке довелося пережити цим тваринам, тут їм гарантований великий простір, санітарне, ветеринарне і харчове забезпечення.