Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті ремонтують ще одну дорогу

Розпочався капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Колочава–Усть-Чорна–Калини–Бедевля. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький.

За його словами, торік Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області розробила проєктно-кошторисну документацію на проведення ремонтних робіт. У тому-таки 2020 році відновили трохи більше 2 км автошляху в межах селища Дубове.

«У 2021 році з Дорожнього фонду на цю дорогу виділили 25,5 млн грн. За ці кошти підрядник зможе влаштувати 4,5 км асфальтобетонного покриття.

Читайте також:
На Закарпатті відновлюють дорогу до географічного центру Європи

Уже вдалося зробити регенерацію старого покриття, почали укладати асфальтобетонне покриття від села Дубове в напрямку села Калини протяжністю 1,5 км. Після завершення будівельних робіт підрядник нанесе нову горизонтальну розмітку та встановить дорожні знаки», – зауважив Мирослав Білецький.

У подальшому ремонт дорожнього полотна автошляху Колочава–Усть-Чорна–Калини–Бедевля продовжать на ділянках між селами Ганичі та Нересниця, а також у селі Добрянське.