Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Буде багато сонця: прогноз погоди на тиждень

Синоптик Наталка Діденко пообіцяла багато сонця та сухої погоди

Впродовж усього наступного тижня на території України переважатиме сонячна, без істотних опадів, погода. Про це синоптик Наталка Діденко повідомила у Фейсбуці. 

Читайте також:
На горі Піп Іван Чорногірський випав сніг і вдарили морози

"Кому сонця, красивого жовтіючого листя, можливості нагулятися без дощу, доробити дах чи сходи, витрусити килими, особливо геройським людям помити вікна, набутися перед зимою на дачі, вигуляти білі пальта (в прямому сенсі), світле взуття, темні окуляри, позамітати господарські хвости, розлякати білок й пташок у лісі - таким людям цей тиждень дуже зайде", - написала Наталка Діденко.  

За її словами, з понеділка до наступних вихідних - з 27 вересня по 3 жовтня -  в Україні переважатиме антициклональний характер погоди, істотних опадів не передбачається.

Єдиний невеликий виняток: у понеділок та вівторок на Сумщині, Харківщині, Полтавщині, частині Чернігівщини та Луганщини ймовірний невеликий дощ.

"Потім буде багато сонця, красивих осінніх хмар, ранкових туманів із небезпечною видимістю для водіїв, сухої погоди", - пообіцяла Наталка Діденко. 

Температура повітря протягом дня максимально передбачається в межах +13+18 градусів. Найтепліше буде на південному заході України, на Закарпатті, до +18+22 градусів.

Ночі очікується холодними, +4+9 градусів, на Півдні та на Закарпатті до +12 градусів.

Киянам у понеділок та й протягом усього тижня атмосфера обіцяє суху погоду. Ночі передбачаються холодними, +3+6 градусів, протягом дня температура повітря коливатиметься в межах +13+15 градусів.

"Хто не зміг чи не встиг цими вихідними кудись поїхати чи нагулятися, не засмучуйтесь, наступними вихідними можна сміливо це зробити - радуватиме красива сонячна суха погода", - додала Наталка Діденко.