Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті зникла 4-річна дівчинка

Схвильована мати дитини розповіла, що її 4-річна донька зникла з подвір’я, а самотужки розшукати дитину жінці не вдається.

5 жовтня, близько 14:40, на лінію "102" надійшло повідомлення про зникнення 4-річної дівчинки у селі Розтоки Рахівського району. Схвильована мати дитини розповіла, що її 4-річна донька зникла з подвір’я, а самотужки розшукати дитину жінці не вдається. 

На пошуки малолітньої дівчинки орієнтували весь особовий склад відділу. Це дозволило швидко розшукати дитину. Маленьку дівчинку виявили менше ніж за годину на відстані близько 1 кілометру від дому. Наразі дитина вдома з рідними. 

Читайте також:
На Закарпатті розшукують батьків маленької дівчинки, яка блукала вулицями

Працівники поліції спілкуються з батьками дівчинки, щоб не допустити в майбутньому подібних випадків. Відносно матері складено адміністративний протокол за статтею 184 КУпАП (Неналежне виконання обов’язків батьками).

"Поліцейські звертаються до всіх мешканців краю та просять бути уважними  до своїх діток, а найперше – до малюків такого віку. Адже вони особливо потребують турботи, піклування та догляду. А їхнє здоров’я, життя та безпека – завжди найцінніші", – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.