Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мати залишила свою дитину у небезпеці. Малюк загинув

Згорів живцем 6 листопада однорічний хлопчик у саморобному наметі ромського поселення. Сталося це біля сміттєзвалища на Львівщині, де живуть кілька родин, що займаються збором металу.

Поки мама однорічного Сергія ходила по воду, намет спалахнув від саморобної буржуйки. У міській раді запевняють – і гадки не мали, що на звалищі живуть діти. Тепер прийдуть до ромів із перевіркою.

Жінка обігрівала свій намет саморобною буржуйкою. Вона і стала причиною займання, кажуть рятувальники. Ромське поселення тут вже сім років. Мешканці сортують сміття, шукають метал – з того і живуть.

Читайте також:
Трагічно загинула однорічна дитина: у поліції розповіли подробиці

Не мала постійного місця проживання і багатодітна мати Олена. Троє її старших дітей живуть у родичів у Сваляві. А тут – біля Жидачівського сміттєзвалища – вона оселилася влітку. Про свого однорічного сина добре дбала, кажуть поселенці.

У поліції певні, що свого малюка 23-річна жінка залишила у небезпеці. "Перебуває на обліку органів соціальної опіки, отримує соціальну допомогу від держави, однак, не зважаючи на це, проживає в наметі і в негідних для утримання дітей умовах", – зазначають правоохоронці. Докладніше про трагедію – у сюжеті.