Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відомо, що вночі відбувалось на околиці села Дийда

Іноземців цієї ночі затримали на околиці села Дийда військовослужбовці відділу прикордонної служби «Лужанка» спільно з офіцерами оперативно-розшукового відділу та співробітниками міграційної поліції.

Усі четверо затриманих – чоловіки віком 27, 28 та 30 років. На територію України індійці потрапили у законний спосіб, щоправда покидати територію нашої країни через наявні пункти пропуску не бажали.

До того ж, 15 грудня за порушення правил перебування в Україні ці особи затримувались спільною міжвідомчою групою прикордонників та співробітників Державної міграційної служби в місті Берегове. На іноземців склали адміністративні протоколи за ч.1 ст.203 КУпАП та наклали штраф у розмірі 5100 грн і прийняли рішення щодо примусового повернення.

Читайте також:
Нелегалів із Домінікани й Іспанії затримали біля кордону з Угорщиною

Законні вимоги правоохоронців про повернення на батьківщину азіати проігнорували, адже мали на меті незаконно перетнути українсько-угорський кордон та в подальшому потрапити до однієї з країн Європейського Союзу.

Наразі іноземців доправили до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. Як зазначили у пресслужбі Мукачівського прикордонного загону, цінку їх діям та подальшу долю вже невдовзі визначатиме суд.

Нагадаємо, поліцейські розповіли, що сталось вночі у найбагатшому селі Закарпаття.