Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Апокаліпсис" по-закарпатськи: що коїлось ввечері на дорогах

Як і попереджали синоптики, тиждень на Закарпатті розпочався із снігопадів та хуртовин. На більшій частині території області у понеділок,17 січня, значно погіршилась погода. Дрібний сніг падав із самого ранку, а після обіду вже сильно сніжило.

Найбільші снігопади були в Рахівському районі. А через те, що дороги вдень майже не чистили, проїзд був значно ускладнений.

Подібні ситуації були і на Тячівщині та Хустщині. Водії масово скаржились на нечищені автошляхи. Ближче до вечора на дрогах краю таки помітили снігоприбиральну техніку.

Читайте також:
Людей визволяли з понівечених машин: в області сталась жахлива ДТП

Але ввечері на дорогах ще й утворилась ожеледиця, що ще більше ускладнило рух транспорту. Зокрема, як стало відомо "PMG.ua", між селами Залужжя і Зубівка, що в Мукачівському районі, на підйомі застрягли вантажівки. У зв’язку з цим, рух було ускладнено кілька годин, а водіям довелось стояти у кілометрових заторах на дорозі Н09.

Були величезні затори й на трасі Київ-Чоп у межах Мукачева. Поблизу Красногірського чоловічого монастиря трапилась ДТП.

Крім того, на дорогу неподалік впав бетонний стовп. Рух цією ділянкою був заблокований. Водії були змушені об’їжджати цю ділянку дороги через села.

Крім того, на нечищених і слизьких дорогах області сталось чимало аварій. Зокрема, у ДТП потрапила вантажівка біля села Ділове, що на Рахівщині. Легковик злетів у кювет в селі Широке Виноградівського району. А в Мукачеві, як зазначають очевидці в соцмережах, авто збило пішохода.

Сьогодні ж, 18 січня, погода покращилась. Проте синоптики попереджають водіїв про слизькі дороги і просять бути дуже обережними.

Фото – PMG.ua та "Увага радар"