Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Боронячи Україну, загинув мукачівець: ім’я та фото полеглого Героя

Боронячи Україну, загинув мукачівець: ім’я та фото полеглого Героя

Ще одна сумна звістка надійшла в Закарпаття. Цього разу у битві з ворогом за українське Запоріжжя загинув хоробрий Воїн Срібної Землі із м. Мукачева, розвідник легендарної 128-ї Закарпатської бригади ЯРОСЛАВ ЯРОСЛАВОВИЧ ТОВКАН.

Йому виповнилось б 27 років. Ще б жити і жити…, – зазначає Мукачівська міська рада.

Коли довелося вибирати свій шлях у життя, Ярослав вирішив служити народу України. Прикладом для наслідування був рідний батько – Ярослав Васильович, що присвятив себе служінню в правоохоронних органах України. "Це був особистий вибір нашого сина", – каже батько. Та згадує, що, спілкуючись із мамою Олесею Петрівною, своїми бабусями – Вірою Михайлівною та Марією Іванівною, Ярослав казав: ви будете пишатися мною!

Читайте також:
У боях за Україну загинув молодий військовий із Закарпаття

І натхненний випускник Мукачівської школи №13, спочатку закінчив Мукачівський юридичний, відтак – Мукачівський військовий ліцеї, а згодом – Національну академію внутрішніх справ. Рік тому був зачислений до 128 бригади, де пройшов відповідні навчання і навички з тактичної підготовки, вдосконалення майстерності військової справи тощо.

Півроку перебував у зоні бойових дій на Сході України, після чого повернувся додому у відпустку. Та цю, таку бажану відпустку, як і молоде життя, обірвала злощасна війна, принесена на нашу землю Російською Федерацією…Разом із побратимами, які повертались автомобілем із завдання, підірвався на міні, отримавши травми, несумісні із життям!

Тепер Ярослав – біль і гордість не лише для мами, для якої він був змістом життя, молодшого братика Олександра, улюблених бабусі і дідусі, які не чаяли душі в ньому, а й усієї родини, рідного міста і краю!

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблого Героя Закарпаття!

Сумуємо разом із родиною!

Висловлюємо щирі співчуття його близьким.

Нехай Господь дасть сили рідним перенести важкий біль утрати, а загиблому захиснику України ЯРОСЛАВУ – своє Царство і вічну пам’ять!