Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліціонер поплатився життям за аварійну зупинку на дорозі

Чоловік зробив аварійну зупинку та саме виходив із машини, коли його збив автомобіль, що рухався у попутному напрямку. У Рівному через наїзд легкового автомобіля загинув міліціонер. Як йдеться у...

Чоловік зробив аварійну зупинку та саме виходив із машини, коли його збив автомобіль, що рухався у попутному напрямку. У Рівному через наїзд легкового автомобіля загинув міліціонер. Як йдеться у повідомленні прес-служби обласного управління МВС, трагедія сталася у четвер, 26 липня близько дев'ятої години вечора.

Загиблий - 28-річний старший оперуповноважений відділу карного розшуку Рівненського міськвідділу міліції. Попередньо встановлено, що потерпілий, рухаючись на власному автомобілі по обласному центру, зробив вимушену зупинку.

Включивши аварійну сигналізацію, він вийшов з авто. У цей момент на міліціонера скоїв наїзд автомобіль під керуванням 19-річного жителя Рівненського району, що рухався у попутному напрямку. Від отриманих тілесних ушкоджень міліціонер помер на місці. Загиблий перебував на службі в цивільному одязі без вогнепальної зброї. Він одружений та має неповнолітню дочку.