Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Волині авто врізалось в потяг. Дві дитини загинули

У Рожищі, Волинської області на залізничному переїзді сталося зіткнення електропоїзда і легкового авто. За даними ДАІ, внаслідок ДТП загинули двоє дітей. За попередніми даними, 49-річний водій...

У Рожищі, Волинської області на залізничному переїзді сталося зіткнення електропоїзда і легкового авто. За даними ДАІ, внаслідок ДТП загинули двоє дітей.

За попередніми даними, 49-річний водій автомобіля марки Skoda Felicia I LX, керуючи автомобілем з боку Рожища в напрямку села Кременець, при ввімкненій світловій та звуковій сигналізації виїхав на залізничний переїзд, де зіткнувся з електропоїздом сполученням Здолбунів - Ковель.

У результаті ДТП двоє пасажирів автомобіля марки Skoda - 15-річна дівчина і чотиримісячна дитина - отримали смертельні травми. Двоє інших пасажирів, які перебували в салоні, з тілесними ушкодженнями доставлені в лікарню.

У ДАІ нагадали, що недавно набув чинності закон щодо посилення адмінвідповідальності за порушення правил руху через залізничні переїзди та перевезення пасажирів автомобільним транспортом, яким передбачено підвищення штрафів за порушення даних норм.