Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ющенко створює новий "виборчий проект" (ВІДЕО)

Екс-президент Віктор Ющенко створює новий політичний проект. Про це він заявив на прес-конференції у вівторок. "Останні декілька місяців я займався перемовинами з громадськими і політичними...

Екс-президент Віктор Ющенко створює новий політичний проект.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок.

"Останні декілька місяців я займався перемовинами з громадськими і політичними силами, в основі яких є національна політика. Чи не могли б ми запропонувати українській нації консолідацію зусиль? І на базі цієї консолідації сформувати політичний проект, в тому числі виборчий проект?", - сказав Ющенко.

За його словами, близько 30 громадських і політичних організацій, у тому числі Конгрес українських націоналістів, підписали відповідну декларацію, яка буде представлена 7 липня.

Говорячи про можливий виборчий список, Ющенко заявив: "Я не претендую на перше місце, на друге, на третє, на сто перше".

"Я своїм партнерам сказав: Хай міряються на ціпку, хто буде очолювати політичну силу чи список. Якщо учасники вважають, що моє скромне ім’я має стояти 88-м заради того, щоб переміг цей проект, я буду 88-м", - сказав він, додавши, що це об’єднання "набере не тільки 5%, а набагато більше".