Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іноземцям дозволять "пісяти" на вулицях Києва

Київська міськдержадміністрація не має наміру штрафувати іноземних уболівальників, які справляють малу нужду в несанкціонованих місцях. "Хто міг би сказати, що на центральній вулиці хтось буде...

Київська міськдержадміністрація не має наміру штрафувати іноземних уболівальників, які справляють малу нужду в несанкціонованих місцях.

"Хто міг би сказати, що на центральній вулиці хтось буде ходити в туалет. У нас же в будні дні такого не буває. Насправді штрафують. Ми не будемо це робити з іноземцями, але якщо хтось із українців, то насправді штрафують ", - сказав глава КМДА Олександр Попов.

Відповідаючи на запитання, чому різний підхід до українців і іноземців, Попов зазначив, що іноземці приїхали відпочивати.

"Ну, люди приїхали відпочивати, нехай відпочивають", - пояснив Попов.

Голова міськадміністрації зазначив, що вночі міські служби проводять санітарні роботи.

За його словами, програма з облаштування мобільних туалетів в столиці на час чемпіонату Європи з футболу повністю виконана і туалетів вистачає.

"Що стосується відповідних умов якщо порівняти із фан-зоною у Варшаві, то у нас туалети кращі, із проведеною каналізацією. Ми всі зобов'язання із організації виконали. Я вам точно стверджую, що місця активності уболівальників, туристів - у нас повністю вся програма із установки туалетів виконана ", - зазначив Попов.

За його словами, програма виконана відповідно до розрахунків.