Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Деякі закарпатці отримають дрова безкоштовно: хто саме

Закарпатська ОВА розширює співпрацю з міжнародною організацією "Люди в біді", щоб забезпечити вразливі групи місцевих жителів та вимушених переселенців дровами в зимовий період.  

Очільник області Віктор Микита та керівниця Офісу проєкту в Україні Вероніка Кусіова підписали Меморандум про надання відповідної одноразової допомоги вразливим категоріям населення і краянам, які прихистили ВПО. Йдеться про закупівлю та доставку 5 куб. м дров на одне домогосподарство.

Читайте також:
Людям видаватимуть дрова безкоштовно: кому та за яких умов

"Ініціатива за координації Закарпатської ОВА діятиме на території Тячівщини та Рахівщини, надалі ж плануємо розширити її й на інші райони", – зауважив Віктор Микита. 

Також у межах Меморандуму та за співпраці з обласною організацією Товариства Червоного Хреста й Угорською екуменічною службою допомоги в Україні ВПО протягом зимових місяців отримуватимуть продуктові набори та засоби гігієни.  

"Гуманітарну допомогу будуть доставляти у мінісклади кожної з територіальних громад регіону, а звідти вже видаватимуть вимушеним переселенцям.  

Така комплексна підтримка від наших міжнародних партнерів зараз особливо важлива. Цінуємо нашу співпрацю!" – прокоментував голова Закарпатської ОВА.