Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Закарпатті виявили двох мігрантів-порушників з росії

Працівники Тячівського відділу міграційної служби Закарпаття під час моніторингу обліків іноземців, які зареєстровані на території району, встановили незаконне проживання громадянки рф. У іноземки закінчився термін посвідки на тимчасове проживання, щодо оформлення нових дозвільних документів вона не звернулася й ухилялася від вчасного виїзду з території України.

За вчинені порушення на мігрантку накладено штраф 5100 грн та прийнято рішення про примусове повернення до країни походження, – зазначає пресслужба Міграційної служби Закарпатської області.

Читайте також:
Вночі групу нелегалів затримали на кордоні із Словаччиною: що сталося

5100 гривень штрафу доведеться сплатити й громадянину рф за проживання за недійсними документами на Виноградівщині. Чоловік з 2006 року був документований посвідкою на постійне проживання у зв’язку зі шлюбом з громадянкою України. Після того, як чоловіку виповнилося 45 років, він мав звернутися до міграційної служби щодо обміну дозвільного документа. Але не зробив цього.

За допущені порушення працівники Виноградівського відділу ГУ ДМС краю склали на мігранта протокол про адміністративне порушення.

З початку цього року міграційниками Закарпаття примусово видворено за рішенням суду 2 громадян рф та прийнято 19 рішень про примусове повернення незаконних мігрантів до країн походження.