Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Якого числа ви народились – такий буде й успіх: значення кожного числа місяця

Якого числа ви народились – такий буде й успіх: значення кожного числа місяця

Тільки людина – коваль свого щастя. Втім, дехто з нумерологів стверджує, що на життя та успіх може частково повпливати дата народження. Звісно, все це не є доказовим, а грунтується тільки на спостереженнях.

Одне з видань вирішило скласти список – значення кожного числа місяця та як воно може вплинути на життя людини.

Ті люди, які народилися 1 числа, вважаються природженими лідерами. Для них одиниця не просто цифра, а є орієнтиром у житті. Тобто, вони у всьому прагнуть бути лідерами. І частково цим людям вдається бути першими, адже вони вирізняються креативністю.

Народжені 2 числа є досить чутливими людьми. Зазвичай вони психологічно витривалі до поворотів долі. У своєму спілкуванні вони завжди поважають співрозмовника, є чемними та вихованими. До негативної сторони можна віднести такий факт, як можливість впасти в депресію через найнезначніші речі.

Читайте також:
Коли Вербна неділя 2023: дата свята

3 число – народжені в цей день мають чудову енергетику. Вони "вливаються" у будь-яку компанію, адже мають неперевершені комунікаційні здібності та є веселими.

Народжені під числом 4 – люди раціональні. А ще вони можуть знайти вихід практично з будь-якої ситуації.

5 числа народжуються здебільшого люди, які вбачають втіху в пригодах. Зазвичай сіра буденність їм швидко набридає.

6 число характеризують так: вірні, відповідальні, завжди готові прийти на допомогу, на них можна покластись. Все це про людей, народжених в цей день. А ще вони досить вперті й ревниві.

Народжені 7 числа характеризуються як невпинні дізнавачі чогось нового. Вони дуже розумні та мають чудову інтуїцію. Частково люди народжені цього дня є дратівливими та частково вплутуються у сварки.

Влада й авторитет – те, що найбільше цікавить людей, народжених 8 числа. Зазвичай це кваліфіковані експерти, на думку яких можна покластися. 

Щедрими й великодушними є народжені 9 числа. Вони зазвичай не тримають довго образу і бачать у всьому позитив.

От що точно можна сказати про народжених 10 числа – вони прямолінійні й ніколи не лицемірять. Це одночасно і перевага, і певний недолік.

Народжені 11 числа велику увагу приділяють духовній складовій. А ще вони милосердні, дуже добрі та завжди слідкують за своїми словами.

Притаманні такі риси характеру як прямолінійність та вольовий характер – для народжених 12 числа. Ці люди прагнуть гармонії у всьому. Якщо вони будують стосунки з кимось, то вони є міцними й довговічними.

Народжені 13 числа ніколи нікого не залишать байдужими. Вони не люблять чужих помилок і прагнуть все аналізувати.

Досить запальними та імпульсивними є народжені 14 числа. Аби не втрачати контроль над ситуацією, варто завжди думати про те, що говориш.

15 числа народжуються люди рішучі. З них виходять чудові лідери та винахідники. З негативу – вони не дуже переносять критику, для них це – боляче.

Дуже вихованими й відповідальними є народжені 16 числа. Це ті люди, на яких точно можна покластись у будь-який момент.

17 – витривалість та стійкість при будь-яких сюрпризах долі. А ще народжені цього дня люблять увагу до своєї персони. Не рідко виступають в ролі музи й джерела натхнення для творчих людей.

Палко відстоюють свої інтереси народжені 18 числа. Це люди сильної волі. А ще вони дуже цінують свою репутацію.

Часто народжені 19 числа мусять жити з оглядкою назад. А ще можуть ухвалювати імпульсивні рішення, за які потім приходиться розплачуватися.

Народжені 20 числа дуже цінують близькість. Самотність вони категорично не переносять.

Ті, хто святкує день народження 21 числа, мають гострий розум. З них виходять чудові економісти та банкіри.

Народжені 22 числа дуже люблять увагу. Вони черпають своє натхнення із захопливих поглядів оточуючих. А ще ці люди можуть навіть найскладніші речі пояснити дуже простими словами.

Той, хто святкує день народження 23 числа, зазвичай дуже м’яка людина. Життєве кредо для них – свобода.

24 числа народжуються зазвичай раціональні особистості. Всі їхні рішення є виваженими. Вони ніколи "не рубатимуть з плеча".

Народжені 25 числа мають дуже розвинену інтуїцію. Вони майже екстрасенси. Не можна казати за всіх, але часом такі люди можуть бути меркантильними.

Вірними друзями є народжені 26 числа. Вольові, талановиті й чуйні – це все про них.

Якщо ваш день народження 27 число – то ви дуже турботливі. Зазвичай з таких людей виходять чудові лікарі, адже завжди готові прийти на допомогу.

Народжені 28 числа – дуже товариські. Вони здатні на глибокі почуття не тільки до тих, кого люблять, але й до друзів, тому ніколи не зрадять і не покинуть своїх найрідніших в біді.

Часом народжені 29 числа мінливі характером, але одне точно – вони завжди готові прийти на допомогу.

30 числа народжуються вольові особистості, які вміють виділяти головне в житті. Поради від цих людей є дуже слушними.

Народжені 31 числа готові брати на себе всю повноту відповідальності, тобто, це – природжені лідери. Зазвичай їхні поступки бувають непередбачуваними. А ще ті, хто святкує день народження цього числа, неабияк цінують вірність.