Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рух потягів на Закарпаття відновлено лише по непарній колії

Залізничники Львівської магістралі продовжують роботи з ліквідації наслідків сходу вантажного поїзда №1609 на станції "Лавочне". Рух по непарній колії на зазначеній дільниці відкрито 26 січня о 9:30....

Залізничники Львівської магістралі продовжують роботи з ліквідації наслідків сходу вантажного поїзда №1609 на станції "Лавочне". Рух по непарній колії на зазначеній дільниці відкрито 26 січня о 9:30. Зараз поїзди можуть рухатися тут з максимальною швидкістю до 25 км/год. На основній колії тривають роботи — фахівці піднімають на колію останній вагон з десяти, які зайшли з рейок.

Роботу штабу з ліквідації наслідків сходу курують начальник Львівської залізниці Богдан Піх, на місці працюють головний інженер магістралі, ревізор з безпеки руху поїздів та автотранспорту, керівники служби колії, вагонної служби, енергетики та зв’язківці, інші фахівці, - йдеться у матеріалі прес-служби Львівської залізниці.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, однак, сходження вагонів спричинило незручності для пасажирів поїздів, які рухалися з Києва до Ужгорода, та приміських поїздів, які не змогли вчасно виконати свої рейси. Львівська залізниця організувала курсування цих поїздів за зміненим маршрутом – через станцію Сянки. Також для доїзду організовано підвезення пасажирів спеціальним транспортом до Львова, аби пасажири могли здійснити пересадку. Львівська магістраль просить пробачити за тимчасові незручності.

Залізничники працюють на об’єкті безперервно і сподіваються уже в найближчий час завершити комплекс робіт та відновити рух на цій дільниці. Причини ж інциденту та розмір збитків визначить спеціальна комісія фахівців, яка зможе повноцінно опрацювати матеріали випадку лише після вивчення усіх деталей.

Нагадаємо, 25 січня о 6:35 на станції Лавочне (Львівська область) стався схід десяти вантажних вагонів поїзда сполученням Вечірній Кут-Чоп, який перевозив залізну руду. Внаслідок цього пошкоджено вагони та колійне полотно, збито опору контактної мережі, виникли затримки у русі поїздів.