Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вихованці центру "Дорога життя" отримали подарунки від святого Миколая (ФОТО)

Вихованці центру "Дорога життя" отримали подарунки від святого Миколая (ФОТО)

День Святого Миколая – мабуть, найулюбленіше і найочікуваніше дитяче свято. У цей день діти мріють про щось особливе і, звичайно, сподіваються на подарунки. Для вихованців медико-соціального...

День Святого Миколая – мабуть, найулюбленіше і найочікуваніше дитяче свято. У цей день діти мріють про щось особливе і, звичайно, сподіваються на подарунки. Для вихованців медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя», що знаходиться у м. Ужгород, посланцями від Святого Миколая стали працівники ДФС краю, йдеться у повідомленні відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Малюків і вихователів реабілітаційного закладу привітав начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області Олексій Петріченко.

За його словами, День Святого Миколая дає нам можливість побути чарівниками для дітей. Це свято сповнене очікуванням чудес і радощів від здійснення бажань, а також уособлює добро, щедрість і справедливість. – Ми, дорослі, зобов’язані подарувати святковий настрій дітям, особливо тим, на долю яких випали великі труднощі й випробування. Даруючи тепло та любов наших сердець дітям з фізичними та психологічними вадами, ми отримуємо найбільшу нагороду – щиру усмішку та щасливий відблиск дитячих очей», – відмітив посадовець.

Олексій Петріченко побажав малюкам здоров’я, бути щасливими та життєрадісними, а також завжди бути під захистом Святого Миколая Чудотворця. Керівник ГУ ДФС у Закарпатській області також висловив сподівання, що до ініціативи відомства надалі приєднаються не байдужі, які можуть і готові допомагати тим, хто цього потребує.

Радісно зустрівши співробітників ДФС та з вдячністю прийнявши від них подарунки, діти порадували гостей своїми талантами. Святкова концертна програма нікого не залишила байдужим.

Зауважимо також, що працівники фіскальної служби області виступили з ініціативою та подарували сім’ям переселенців зі Сходу країни квитки на новорічно-різдвяні вистави до Закарпатського обласного музично-драматичного театру. Переселенці разом зі своїми дітками зможуть відвідати будь-яку виставу, це може бути і «Снігова королева», і «Мауглі», і «Цвіт папороті», і «Велике жабеня», які, починаючи з 2-го і закінчуючи 11-го січня демонструватимуться на сцені Драмтеатру.

Працівники відомства акцентують: коли робиш щасливим когось, стаєш щасливішим сам.