Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонний відділ "Солотвино" отримав нового керівника

Згідно наказу начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України № 467 від 12 листопада 2014 року, на посаду начальника прикордонного відділу «Солотвино» призначено...

Згідно наказу начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України № 467 від 12 листопада 2014 року, на посаду начальника прикордонного відділу «Солотвино» призначено майора Сергія Марченка. Попередній керівник даного прикордонного відділу майор Іван Стецюк призначений на посаду в Мостиському прикордонному загоні.

До цього часу майор Сергій Марченко проходив службу в Чопському прикордонному загоні, де обіймав посаду начальника відділу прикордонної служби «Чоп», інформує прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

У ході сьогоднішнього представлення т.в.о. голови райдержадміністарції Василь Йовдій пообіцяв новопризначеному керівнику активну співпрацю та сприяння керівництва державної адміністрації в будь-яких питаннях, що допоможуть викорінити негативні явища на прикордонному відділі, навести лад та забезпечити надійну охорону на державному кордоні. А також гарантував забезпечення прикордонного відділу фінансовою допомогою згідно Програми щодо покращення умов та забезпечення належного здійснення охорони державного кордону на території Тячівського району.