Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вчителі Рахівщини знову страйкуватимуть (ФОТОФАКТ)

Одноденний попереджувальний страйк вчергове оголосили вчителі Богданської середньої школи. У п’ятницю, 14 листопада, вони пообіцяли бойкотувати роботу закладу впродовж навчального процесу на протест...

Одноденний попереджувальний страйк вчергове оголосили вчителі Богданської середньої школи. У п’ятницю, 14 листопада, вони пообіцяли бойкотувати роботу закладу впродовж навчального процесу на протест проти повернення до роботи директора школи.

Із відповідним зверненням вчителі звернулись до т.в.о. голови райдержадміністрації Віктора Медвідя, копія якого потрапила і до редакції “Новин Рахова”. Вони скаржаться, що ще з початку вересня на їх вимоги не було реакції. Самого ж директора звинувачують зловживаннях, порушенні колективного договору та приниженні честі й гідності їх колективу.

Перед цим безстроковий страйк педагоги оголошували на 3 листопада, коли, за їх словами директор школи Сніжана Абеле мала приступити до виконання своїх обов’язків. Проте згодом змінили своє рішення. Як повідомила редакція районної газети “Зоря Рахівщини” з посиланням на управління освіти, молода та спорту місцевої держадміністрації, педагоги не відмовилися від своїх вимог, однак взяли до уваги те, що проти керівника закладу працівники РВ УМВС у Закарпатській області відкрили кримінальне провадження, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Наразі матеріали перебувають у провадженні слідчого відділення.

Нагадаємо, що педагогічний колектив школи 24 жовтня висловив протест проти директора навчального закладу.