Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Директори шкіл Виноградівщини підтримали пропозицію перенесення канікул на один тиждень

Директори шкіл Виноградівщини підтримали пропозицію перенесення канікул на один тиждень

Сьогодні, 24 жовтня, у приміщенні управління освіти, молоді та спорту Виноградівської райдержадміністрації відбулася нарада в ході якої обговорено стан готовності закладів освіти району до...

Сьогодні, 24 жовтня, у приміщенні управління освіти, молоді та спорту Виноградівської райдержадміністрації відбулася нарада в ході якої обговорено стан готовності закладів освіти району до опалювального сезону та заходи з економії енергоресурсів.

У нараді взяли участь голова районної державної адміністрації Віталій Любка, перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Бажура, начальник управління освіти, молоді та спорту Виноградівської райдержадміністрації Василь Белень, директори шкіл району, – інформує сайт Виноградівської РДА.

З метою дотримання лімітів споживання природного газу, затверджених помісячно, керівникам шкіл запропоновано перенести початок осінніх канікул на один тиждень.

- Перенесення початку осінніх канікул на 3 листопада 2014, тобто на один тиждень пізніше запланованого, дозволить оптимально використати затверджені обсяги споживання природного газу. Наше завдання – забезпечити дотримання температурного режиму у приміщеннях та раціонально використовувати енергоресурси , - зазначив Василь Белень.

За результатами голосування, директори шкіл підтримали пропозицію керівництва про перенесення канікул на один тиждень.

- Дякую за розуміння та підтримку даного питання. Перенесення осінніх канікул на тиждень пізніше дозволить нам отримати суттєву економію використання природного газу у листопаді. Всі ми знаємо, що 26 жовтня відбудуться вибори народних депутатів України. У багатьох селах, виборчі дільниці розміщені у приміщенні шкіл та дитячих садочках. Тому звертаю вашу увагу, що нам необхідно забезпечити відповідні комфортні теплові режими у цих приміщеннях, - сказав Віталій Любка.

З окремих питань, що прозвучали під час наради, цього ж дня у райдержадміністрації запланована нарада за участю керівництва газового господарства, управління освіти та інших структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій буде обговорено ряд додаткових питань.