Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Валерій Лунченко вдячний мешканцям Мукачівського району

Наприкінці робочого дня голова Закарпатської ОДА звернувся до краян через свою сторінку в соціальній мережі Фейсбук. "Дорогі земляки! Сьогодні був надзвичайно складний, важливий і продуктивний...

Наприкінці робочого дня голова Закарпатської ОДА звернувся до краян через свою сторінку в соціальній мережі Фейсбук.

"Дорогі земляки!

Сьогодні був надзвичайно складний, важливий і продуктивний день. Ми об’єдналися, почули одне одного. Вдячний мешканцям Мукачівського району, з якими ми дійшли згоди і надіслали звернення до Президента України, яке було сформульоване самими протестувальниками, за моїм підписом та підписом народного депутата Валерія Пацкана. Валерій Васильович сьогодні єдиний з нардепів від Закарпаття, який зголосився взяти участь у вирішенні проблемних питань. Ми всі маємо діяти спільно та з холодним розумом і патріотизмом в серці боронити цілісність, суверенітет держави. Зараз не час для паніки, не будемо давати приводу агресору сумніватися у силі нашого духу. Запевняю, що і надалі працюватиму над тим, щоб на території області панував мир і спокій.

Закликаю журналістів, депутатів рад всіх рівнів, працівників силових структур та компетентних органів проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців кожного населеного пункту щодо процесу часткової мобілізації. Це вкрай важливо, оскільки поширення неправдивої інформації призводить до непорозумінь та конфліктів.

Пам’ятаймо: ми єдині, тільки разом ми можемо подолати всі труднощі, які випали на долю нашої країни", - написав Валерій Лунченко.