Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Потяг "Київ - Рахів" вирушить в дорогу 3 серпня

Як вже "Панорама Мукачева" повідомляла, планувався проект залізничного сполучення між Києвом та Раховом. Так ось потяг "Київ - Рахів" вирушить у першу дорогу 3 серпня о 15:39, а прибуде до Рахова 4...

Як вже "Панорама Мукачева" повідомляла, планувався проект залізничного сполучення між Києвом та Раховом. Так ось потяг "Київ - Рахів" вирушить у першу дорогу 3 серпня о 15:39, а прибуде до Рахова 4 серпня о 10:56.

До найвисокогірнішого міста України поїзд їздитиме через станції Тернопіль, Чортків, Заліщики, Коломия, Яремче та Ворохта.

Варто зауважити, що населені пункти Західної України, через які пролягає маршрут потяга, щороку відвідують близько 2 млн туристів. Тож завдяки прямому поїзду пасажири без пересадок зможуть доїхати до популярного туристично-рекреаційного центру нашої країни, а мешканці населених пунктів Гуцульщини – зручно подорожувати до столиці, оскільки раніше необхідно було робити пересадки у Івано-Франківську або Львові.

Довідка. Сьогодні до станції Рахів щоденно курсує один пасажирський потяг №606, сполученням Львів-Рахів, а також два потяги приміського сполучення: №6441 Коломия-Рахів та № 6404 Івано-Франківськ-Рахів.Прес-служба ДТГО "Львівська залізниця"