Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Близько 120 працівників міліції забезпечують охорону громадського порядку під час фестивалю "Червене вино – 2014"

Близько 120 працівників міліції забезпечують охорону громадського порядку під час фестивалю "Червене вино – 2014"

Близько 120 працівників міліції з 11 по 14 січня забезпечуватимуть охорону громадсього порядку під час щорічного фестивалю «Червене вино». 19-й рік поспіль проводиться в м.Мукачеві традиційний...

Близько 120 працівників міліції з 11 по 14 січня забезпечуватимуть охорону громадсього порядку під час щорічного фестивалю «Червене вино».

19-й рік поспіль проводиться в м.Мукачеві традиційний фестиваль вина. Цьогоріч разом з працівниками міліції не спільне патрулювання по охороні громадського порядку окрім працівників патрульної служби, дільничних інспекторів міліції, оперативників - заступили представники громадського формування в м.Мукачеві «Зодіак».

Основним завданням як для правоохоронців, так і для громадських помічників – це допомагати органам внутрішніх справ у забезпеченні охорони громадського порядку і громадської безпеки, запобігати адміністративним та кримінальним правопорушенням. Також спільно зі службою у справах дітей Мукачівського міськвиконкому правоохоронці сектору кримінальної міліції у справах дітей стежать за дітьми, які без нагляду дорослих перебувають на вулицях міста.

На спеціальному інструктажі, перед патрулюванням заступник начальника Мукачівського міськвідділу Володимир Кеменяш під час інструктажу ознайомив членів громадського формування і в свою чергу правоохоронців міського відділу з правами і обов’язками, що постануть перед ними під час охорони громадського порядку, заходами безпеки, адміністративним законодавством. Насамкінець, начальник міліції громадської безпеки Володимир Кеменяш побажав легкого та вдалого чергування усім, хто підтримує громадський порядок у місті.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС